معرفی لینکدین | قسمت اول: پروفایل
معرفی لینکدین | قسمت اول: پروفایل
لینکدین یک شبکه اجتماعی حرفهای و کاری است. شما میتوانید از طریق پروفایل لینکدین با صاحبان مشاغل و کسب و کار و یا کارجویان به راحتی ارتباط برقرار کنید؛ به عنوان یک کارجو میتوانید اطلاعات رزومهای و تجربیات کاری خود را ثبت کنید. به عنوان کارفرما میتوانید شرکت و بیزنس خود را در این شبکه اجتماعی معرفی کنید. توجه داشته باشید که هر ثانیه 2 کاربر جدید به لینکدین اضافه میشوند.
وارد سایت لینکدین شده و حساب کاربری خود را بسازید.
شما به دو روش میتوانید در لینکدین ثبت نام کنید:
- از طریق جیمیل
- ثبت ایمیل، پسوورد و قبول قوانین
پس از ثبت نام و تشکیل یک حساب کاربری باید اطلاعات خود را ثبت و صفحه خود را ویرایش کنید. نحوه درج اطلاعات بسیار حائز اهمیت است. در تشکیل صفحه باید موارد زیر را مد نظر قراردهید.
1.عکس پروفایل
عکس شما از اهمیت بالایی برخوردار است و تاثیر اولیه را بر مخاطب شما دارد. پس در انتخاب عکس دقت کنید. در یک عکس حرفهای شما با لباس مناسب و با لبخند در حال نگاه کردن به دوربین هستید. انتخاب عکس باعث میشود پروفایل شما 21 بار بیشتر از کسی دیده شود که پروفایل بدون عکس دارد؛ این به معنای ارتباط گیری و شانس همکاری بیشتر است.
2.هدلاین لینکدین
عنوان یا هدلاین پروفایل دومین چیزی است که بیننده به آن توجه میکند؛ شما میتوانید جدیدترین عنوان شغلی خود را در این قسمت بنویسید. در این قسمت از کلمات کلیدی استفاده کنید. عنوان میتواند تا 120 کلمه باشد.
جهت راهنمایی بیشتر در زمینه داشتن پروفایل های تجاری
با تیم مجرب کانون اشتراک تجربه های صادرات تماس بگیرید.
3. خلاصه یا Summary
در این قسمت باید بنویسید چه کسی هستید، به چه کسی و یا چه بیزنسی کمک میکنید، چطور میتوانید به آنها کمک کنید. میتوانید بنویسید به چه شغلی علاقه دارید، چه چیزی در مورد شغل ایده آل شما برایتان جذاب است. تخصص خود، کارهای داوطلبانه و جوایزی که دریافت کرده اید را ذکر کنید. در نظر داشته باشید که اجزای متن شما از یک عنوان و زیر عنوان تشکیل شود. این قسمت میتواند تا 2000 کاراکتر باشد. میتوانید در انتها ایمیل خود را اضافه کنید.
4. Experience
در قسمت Experience میتوانید تجربههای کاری خود را اضافه کنید. در این قسمت میتوانید عنوان، نام شرکت، مدت زمان همکاری، در قسمت description تواناییها و دستاوردهای کلیدی خود را بنویسید. سعی کنید نوشتههای خود را شخصی سازی کنید تا شبیه یک متن کپی شده به نظر نرسد.
5. تحصیلات
در قسمت education تحصیلات خود را ثبت کنید. شما میتوانید رشته دانشگاهی، کشور محل تحصیل، مدت زمان تحصیل و خلاصهای از تجربیات تحصیلی خود را بنویسید.
6. Activities and societies
در این قسمت میتوانید انجمن، اتحادیه و صنف و فوق برنامههایی که در آنها مشارکت داشتید را ذکر کنید.
- در قسمتDescription میتوانید جوایز و افتخارات خود در زمان تحصیل را بنویسید.
- از طریق قسمت Media میتوانید اسناد، مدارک و عکس های مورد نیاز را آپلود کنید.
7.Volunteer experience
در این قسمت میتوانید تجربههای کارهای داوطلبانه خود را بنویسید. نام سازمان، نقش شما و نوع فعالیت قابل ذکر هستند. 41 درصد شرکتها به کار داوطلبانه به اندازه کار با حوق اهمیت و ارزش میدهند.
8. Feautured Skills & Endorsements
این قسمت ویترین تواناییهای شماست. شما میتوانید تواناییها و ویژگیهای شخصیتی خود را در این قسمت اضافه کنید.
9. عکس کاور
عکس کاور جذابیت پروفایل شما را چندین برابر میکند. کاورهای لینکدین را میتوانید از سایتهایی مانند canva دانلود و یا شخصی سازی کنید.
همچنین میتوانید کد URL پروفایل لینکدین خود را ویرایش کرده و ترکیبی از نام و نام خانوادگی یا نام شرکت و بیزنس خود را ثبت کنید.
یک پروفایل کامل نشان دهنده این است که شما زمان صرف کرده اید و برای معرفی خود دقت لازم را داشته اید. نهایتا لینک پروفایل لینکدین را به رزومه خود اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید